Professionele buitenschilderwerken

Schilderwerken is een brede term en is meer dan een likje verf. Niet alleen binnenschilderwerken, maar ook buitenschilderwerken vallen binnen onze expertise. Zo kunnen we elk gebouw zowel binnen als buiten in een volledig nieuw jasje stoppen.

Langetermijnvisie!

Schilderbedrijf SDAD uit het West-Vlaamse Izegem gaat prat op zijn langetermijnvisie. Die kan er alleen zijn wanneer er steeds duurzame oplossingen worden aangereikt. Enkel de beste materialen en de meest geëngageerde vakmannen zijn dus goed genoeg.

Wij schilderen of kaleien gevels en steken uw pand letterlijk in een nieuw jasje. Voor zowel het schilderen als het kaleien hebben wij alle technieken onder de knie en bekijken we samen met u wat het beste bij het pand past.

Mos op de gevel, sporen van straatvuil of aantasting door weerfactoren?

Geen probleem! Voordat we de gevel met kleur aanpakken, zorgen we eerst dat alle vuil verwijderd is. Zo kunt u bij SDAD terecht voor onder meer de ontmossing en reiniging van gevels, blauwsteen en de dieptereiniging van aluminiumprofielen.

Na de reiniging volgt uiteraard de afwerking. We schilderen de gevel met een primerlaag en twee afwerkingslagen. Liever kaleien? Dat kan ook, met minerale kalei of een variant door middel van een kwartstechniek.

Voor elk buitenproject geeft SDAD steeds voorafgaand technisch advies over het meest geschikte verfsysteem en de ondergrond.

Schilderen of oliën van buitenschrijnwerk

Een gevel nieuw leven in blazen zonder het schrijnwerk van de ramen en deuren af te werken? Dat lijkt natuurlijk nergens naar en komt slordig over. SDAD zorgt er dan ook voor dat het gebouw helemaal piekfijn in orde wordt gebracht door het buitenschrijnwerk ook te schilderen of te oliën.

Zorg dat het plaatje klopt

Wie een pand met prachtig afgewerkte gevel binnenstapt, verwacht uiteraard dat die esthetische lijn naar binnen wordt door getrokken. Heeft de binnenkant van uw pand nood aan een stevige opfrisbeurt? Geen probleem. Voor binnenschilderwerken en interieurafwerking kunt u eveneens op SDAD rekenen.

Neem contact met ons op voor meer informatie en inspiratie.

Sfeerbeelden particulieren

Bekijk enkele volledige realisaties

Een project in het vooruitzicht?

Wij staan steeds paraat voor het verlenen van een eerste advies! Tevens bezorgen we u steeds een vrijblijvende, gedetailleerde en gratis offerte op maat.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×