Interieurafwerking

Interieurafwerking

Een originele toets toevoegen aan uw ruimte

Schilderbedrijf SDAD uit Izegem biedt ook interieurafwerking aan. Hoewel ‘afwerking’ klinkt als de laatste stap in het proces, is die minstens even belangrijk als alles wat er aan voor gaat. Details maken de ruimte volledig af

Wilt u liever uw muren behangen dan schilderen? Geen probleem. Ook met behang kunt u immers heel creatief zijn. Zo kunt u één accentmuur behangen en de rest schilderen, of omgekeerd. Creëer een blikvanger waardoor mensen uw pand onthouden. Het gebruik van een decoratieve techniek als eyecatcher of accent is ook altijd leuk!

Misschien kan een magneet of schrijfmuur uw ruimte een extra dimensie geven?

En wanneer alle muren zijn geschilderd of behangen, is het tijd om te denken aan leuke details. Denk bijvoorbeeld aan fotohangsystemen of muurstickers, deze kunnen eveneens een leuke twist geven aan de ruimte.

Uw ramen kunnen we aangenaam mooi maken met passende gordijnen of lamellen. Zowel verticale of horizontale lamellen, rolgordijnen, vouwgordijnen of paneelgordijnen maken deel uit van ons aanbod. Ook stijlvolle overgordijnen voor in de woonkamer maken wij op basis van uw wensen. Alle gordijnen en lamellen, handmatig of elektrisch, worden op maat gemaakt zodat u een unieke sfeer en uitstraling schept in uw ruimte. Hiervoor werken wij met stoffen van Diaz, Toppoint, Boelaert en Inside.

Nieuwsgierig naar de vele creatieve en stijlvolle mogelijkheden? Onze adviseur komt graag bij u langs voor professioneel advies. Neem gerust contact met ons op!

Interieurafwerking SDAD Izegem- behangpapier
Interieurafwerking SDAD Izegem - lamellen
Interieurafwerking SDAD Izegem - Stuc Deco
Interieurafwerking SDAD Izegem - Roestique
Interieurafwerking SDAD Izegem - schrijfmuur
Interieurafwerking SDAD Izegem - magneetmuur

Nieuwsgierig naar de vele creatieve en stijlvolle mogelijkheden?

Contacteer ons voor vrijblijvende offerte of advies