Lamellen

Lamellen

Lamellen op maat voor meer sfeer

  • Houten lamellen
  • Aluminium lamellen
  • Pvc lamellen
  • Textiel lamellen
  • Horizontale lamellen
  • Verticale lamellen
  • Elektrisch of manueel te besturen

Wilt u graag iets anders dan de traditionele over, rol of vouwgordijnen? Dan kunnen lamellen op maat de nodige privacy en sfeer creëren.

Ook voor omvangrijke projecten zoals de inrichting van een hotel of een bedrijvencentrum kunt u een beroep doen op SDAD. Onze experts komen bij u langs om u professioneel advies te geven over de mogelijkheden en het esthetische aspect.

Lamellen zijn verkrijgbaar in heel wat materialen. Kies voor hout, pvc, textiel of aluminium. Houd er wel rekening mee dat stoffen lamellen minder licht tegenhouden dan pvc lamellen. Met verticale lamellen kunt u dan weer snel schakelen tussen privacy en openheid door ze dicht te doen of opzij te schuiven. Of speel met de lichtinval voor een leuk effect.

Over elk model of elk materiaal valt er wat te zeggen. Alles hangt af van de ruimte waar u lamellen wenst en wat uw voorkeuren zijn. Zeker voor hogere raampartijen zijn lamellen bijzonder geschikt.

SDAD komt graag bij u langs om de ruimte te bekijken en de juiste lamellen op maat op te hangen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor professioneel advies of een vrijblijvende offerte.

Hebt u het meer voor gordijnen? SDAD is naast lamellen ook gespecialiseerd in alle soorten gordijnen, van overgordijnen tot rol- en vouwgordijnen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Lamellen SDAD - horizontaal
Lamellen SDAD - horizontaal
Lamellen SDAD - verticaal
Lamellen - horizontaal
Lamellen - horizontaal
Lamellen - verticaal

Ik ben op zoek naar lamellen op maat?

Contacteer ons voor vrijblijvende offerte of advies