Over SDAD

Over SDAD

Schilderkracht tot de vierde macht!

Sterk in Stielkennis, Service, Snelheid en Stijl!

SDAD, of ook wel Schilder- en Decoratiewerken Arne Deseure, is een familiaal bedrijf uit het bruisende Izegem, de borstelstad van Vlaanderen. In ons geval geen veegborstels, maar wel schilderborstels die al meer dan twintig jaar als het ware een verlengstuk van Arne Deseure zijn hand zijn. Zijn jarenlange ervaring als schilder in combinatie met zijn leergierigheid maken van schilderwerken SDAD uw ideale partner voor al uw schilderwerken.

Achter elke sterke man staat ook een sterke vrouw. Lies Nuyttens trekt mee aan de kar en ontfermt zich over de sales, calculatie, planning en de medewerkers. Lies Nuyttens en Arne Deseure staan steeds met de glimlach voor u klaar en kunnen niet wachten om uw project letterlijk in de verf te zetten.

Voor een verfrissend likje verf of stevige verflaag halen wij erg graag onze verfborstels boven. Hoe kan het ook anders, met uitvalsbasis in de borstelstad van Vlaanderen? Vanuit Izegem zet schilderwerken SDAD heel wat projecten in heel West-Vlaanderen in de verf. Van binnenschilderwerken en buitenschilderwerken tot spuittechnieken.

Als de schilderwerken achter de rug zijn, is het tijd om het interieur tot in de details af te werken. Wij geven u professioneel kleuradvies en maken en plaatsen gordijnen en lamellen op maat. Wij zijn steeds met de beste materialen en expertise uitgerust.

Schilder en Decoratiewerken Arne Deseure staat voor:

 • Betrokkenheid, meedenken en advies geven
 • Vakkundig en punctueel werk
 • Capaciteit en flexibiliteit
 • Nakomen van afspraken en planning
 • Tijdige en heldere offertes zonder verrassingen
 • Duidelijke communicatie en goede bereikbaarheid (telefoon, e-mail)
 • Netheid op de werf
 • Enthousiasme
 • Positieve houding
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Punctuele opvolging van naservices

Maak kennis met Arne Deseure en Lies Nuyttens

Arne Deseure en Lies Nuyttens vullen elkaar perfect aan. Arne Deseure bouwde reeds meer dan twintig jaar ervaring als schilder op en blijft zich bijscholen in nieuwe technieken. Hij volgt projecten ter plaatse op de voet op. Op de werf superviseert hij niet alleen, maar steekt samen met zijn team van even vakbekwame schilders de handen uit de mouwen.

Lies Nuyttens is het aanspreekpunt voor klanten en is verantwoordelijk voor de sales, calculatie, planning en medewerkers. Met meer dan twaalf jaar ervaring in sales en algemeen management zorgt zij voor de perfecte aanvulling naast Arne Deseure en kunnen zij u een vlot proces aanbieden van eerste advies tot uitvoering van de werken.

Arne Deseure en Lies Nuyttens zijn allebei erg geëngageerd, ambitieus en dynamisch. Expertise en kennis dragen ze dan ook hoog in het vaandel. Zij zijn ondermeer lid bij Unizo (afdeling Bouwunie) alsook bij de Confederatie bouw en zijn dus steeds op de hoogte van de nieuwste trends en wetgevingen op de markt.

Lies Nuyttens fungeert trouwens ook als trots BNI lid van het chapter BNI-Groeninge waar zij wekelijks bijéénkomt met een 40 tal andere ondernemers uit de streek. Enerzijds vormen deze ondernemers een extra klankbord, anderzijds zorgt dit voor een verlengstuk van de sales gezien deze bijéénkomsten er voor zorgen dat deze groep ondernemers elkaars activiteiten zo veel mogelijk aanbevelen binnen elkaars netwerk.

Heeft u een project in het vooruitzicht of wenst u een eerste advies? Schilderwerken SDAD gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Neem contact met ons op en wie weet brengen wij binnenkort wat kleur in uw pand of project.

Daag ons uit!

Over schilderwerken SDAD Izegem - Arne Deseure - Lies Nuyttens

Heeft u een project in het vooruitzicht of wenst u een eerste advies?

Contacteer ons snel!