Boetiek gastronomiek Culix te Merelbeke

Verfijnde lunches met dagverse producten. Exclusieve avonden voor liefhebbers van de gastronomie. Een boetiek waar je zowel smaakvolle dagelijkse gerechten als een volledig gastronomisch menu kan afhalen. Oblix is een echte culinaire hotspot!

Aangepast kader

De opdracht voor onze klant Inside was om in de casco nieuwbouw een geraffineerd restaurant onder te brengen met een kwaliteitsvolle traiteurafdeling. 

De boetiek wordt van het restaurant gescheiden door een kamerhoge etalagekast die aansluit op een doorkijkhaard. Om de beleving optimaal te maken is de keuken volledig zichtbaar voor de klanten van het restaurant en de winkel. 

Er heerst een sfeer van welbehagen. Een uitgekiend interieur, een akoestisch spanplafond, aangepaste verlichting, mooi ingedekte tafels, sterke aandacht voor service en hygiĆ«ne, een culinair topniveau, ... Het zijn allemaal elementen die in belangrijke mate bijdragen tot de identiteit van de zaak en de uitstekende klantenervaring.

Getuigenis

Zaakvoerder Sven Meulemeester Inside interior concepts:

De algemene doelstelling van Inside is om ervoor te zorgen dat elke betrokken partij een maximale voldoening haalt uit onze interieurprojecten en dit zowel voor, tijdens als na de afwerking ervan. Om dit te bereiken vinden we het zeer belangrijk dat we op een continue basis samenwerken met een hechte groep van aannemers. We werken daarom met een kern van voorkeur aannemers die systematisch in aanmerking komen voor onze  interieurprojecten. Schilderwerken SDAD maakt deel uit van deze beperkte selectie

Sfeerbeelden

Alle realisaties

Een project in het vooruitzicht?

Wij staan steeds paraat voor het verlenen van een eerste advies! Tevens bezorgen we u steeds een vrijblijvende, gedetailleerde en gratis offerte op maat.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×