Bowls Kortrijk

Voor onze klant Inside interior concepts voerden wij de schilderwerken uit in Asian Fusion Cuisine Bowls te Kortrijk.

De broers Kwan Juk en Kwan Hi brengen met Bowls een aziatische fusion keuken die geïnspireerd is op street food.

De gerechten van Japanse, Koreaanse, Chinese of Indonesische oorsprong worden geserveerd in "Bowls". De broers zijn echte innovatieve food & beverage experten die met dit nieuwe concept volledig breken met het traditionele Chinese restaurant. Hun vader heeft 35 jaar lang The Great Wall geleid, een instituut In Kortrijk.

Het interieur van Bowls is er één uit de boekjes. Strak en modern maar wel erg gezellig.

De ervaring matched volledig met het hele concept. Autenhentiek met een twist en innovatief aziatisch.

De open keuken maakt meteen komaf met het cliché van het gebrek aan hygiëne in een Chinees restaurant. Het is er spic and span!

Come hungry & leave happy luidt hun credo. Zowel eat-in als take-away. Enjoy!!

Toegepast schilderwerk

In samenspraak met onze klant Inside en de uitbaters van het restaurant hebben wij een specifieke techniek toegepast op zowel de muren als de plafonds.

De techniek zorgde voor de nodige gedurfde schakeringen in plaats van een traditioneel effen geheel in 1 kleur te schilderen.

Vervolgens werd er gekozen voor een behangpapier met print in de toiletten, het schrijnwerk in het zwart te schilderen alsook de chauffages kregen een zwarte kleur, dit aangebracht met de spuitmachine.

Getuigenis

Zaakvoerder Sven Meulemeester Inside interior concepts:

De algemene doelstelling van Inside is om ervoor te zorgen dat elke betrokken partij een maximale voldoening haalt uit onze interieurprojecten en dit zowel voor, tijdens als na de afwerking ervan. Om dit te bereiken vinden we het zeer belangrijk dat we op een continue basis samenwerken met een hechte groep van aannemers. We werken daarom met een kern van voorkeur aannemers die systematisch in aanmerking komen voor onze  interieurprojecten. Schilderwerken SDAD maakt deel uit van deze beperkte selectie! 

Sfeerbeelden

Alle realisaties

Een project in het vooruitzicht?

Wij staan steeds paraat voor het verlenen van een eerste advies! Tevens bezorgen we u steeds een vrijblijvende, gedetailleerde en gratis offerte op maat.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×