Villa van boven tot onder te Zwijnaarde

De renovatiewerken binnen deze charmante, prachtige villa te Zwijnaarde hielden een volledige afbraak en heropbouw in van zowel de beneden als de bovenverdieping.

Alles werd omgetoverd naar een strak en hedendaags interieur.

Heel leuk dat we hier het vertrouwen kregen de schilderwerken op ons te mogen nemen en zo na een lange weg van renovatie de laatste 'final touch' konden aanbrengen.

 

Uitgevoerde werken

De grootste uitdaging binnen dit project vormde vooral de voorbereidende werken. Met een team van maar liefst 5 schilders zijn we er aan de slag gegaan. Het herstellen van het oude pleisterwerk, alsook het voorbereiden van het nieuwe pleisterwerk en deze 2 terug coherent in elkaar laten samen lopen was een heuse klus.

Eens alle voorbereidingen uitgevoerd waren konden we alles tot een egaal geheel opschuren en overgaan tot het schilderen van de volledige woning.

Tevens alle op maat gemaakte kasten en plafondhoge deuren zijn ook onder handen genomen en geschilderd geweest.

Loop even mee doorheen de sfeerbeelden zodat je zeker een goed beeld kan vormen bij de voor en na van dit renovatieproject.

Sfeerbeelden

Alle realisaties

Een project in het vooruitzicht?

Wij staan steeds paraat voor het verlenen van een eerste advies! Tevens bezorgen we u steeds een vrijblijvende, gedetailleerde en gratis offerte op maat.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×