Spuittechnieken

Spuittechnieken

  • Spuitplamuur en verfspuiten

  • Snel

  • Efficiënt

Spuitplamuren: snel en budgetvriendelijk

Wanneer het iets sneller en budgetvriendelijker moet, is spuitplamuren een goede oplossing. De laatste jaren wordt deze techniek veel vaker toegepast in gebouwen op binnenmuren en plafonds. Maar ook ondergrondse garages, scholen en ziekenhuizen worden vaak op deze manier afgewerkt.

Spuitplamuren vervangt het traditionele stucwerk steeds vaker omdat het zoveel sneller gaat, maar is niet in alle gevallen voldoende. Er wordt een dunne laag plamuur van 3 tot 5 mm op de ondergrond aangebracht die bijzonder snel uitdroogt. Zo kan de muur of plafond in een mum van tijd verder worden afgewerkt.

Let wel, spuitplamuren kan niet op zomaar elke ondergrond. Onder andere tasso, eerder pleisterwerk, gyproc, pretonwanden en prefabplaten komen in aanmerking voor deze techniek, in tegenstelling tot de traditionele snelbouw(baksteen).

Verfspuiten: nóg sneller en efficiënter, zowel binnen als buiten

Voor grotere projecten is ook verfspuiten een ideale techniek. In plaats van te rollen, neemt een machine het (deels) over en kunnen de werkzaamheden sneller vooruitgaan. Een minder arbeidsintensieve methode, waardoor de kost ook lager zal liggen.

Let wel, deze spuittechniek wordt het beste toegepast in een zo leeg mogelijke ruimte. Het spuiten creëert immers een lichte nevel die op meubels of materiaal terecht kan komen. Is de ruimte niet leeg, dan moet alles voldoende afgeplakt worden, waardoor het opnieuw een arbeidsintensiever en dus duurder proces wordt.

Verfspuiten kan ook worden toegepast op buitenmuren.

Niet alleen muren kunnen behandeld worden met deze techniek, maar ook plafonds, deuren en zelfs radiatoren zijn hier geschikt voor.

Op zoek naar een snelle oplossing om muren strak te zetten en klaar te stomen voor een nieuwe verflaag? SDAD heeft de juiste technieken in huis om samen met u elk pand nieuw leven in te blazen. Naast spuittechnieken kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor gewone binnenschilderwerken, buitenschilderwerken en interieurafwerking. Neem contact met ons op voor professioneel advies of een vrijblijvende offerte.

Spuittechnieken SDAD Izegem - spuiten chauffages
Spuittechnieken SDAD Izegem - spuitplamuur
Spuittechnieken SDAD Izegem - verfspuiten
Spuittechnieken SDAD Izegem - verfspuiten
Spuittechnieken SDAD Izegem - verfspuiten
Spuittechnieken SDAD Izegem - verfspuiten

Op zoek naar een snelle oplossing voor uw schilderwerken?

Daag ons uit